čaute,
u mě napadlo 7 čísel, což je i aktuální pokrývka, i když spíš 6,5; poprašek zde ležel..gfs stále maluje nad 180 jakésik patvary mimo realitu..někteří z diskuze mu to žerou jako obvykle...což bude pokračovat i dál..samozřjmě..oteplení přijde, sem tam hupsne teplota víc k nule, většinou ale mín...někde při vzduchové výměně (výraznější) i slabě nad nulu, což ovšem bude trvat pár hodin...žádná obleva se už nejspíš konat nebude...máte pravdu nyní mě přijde počasí jako v průměrném lednu, nikoliv prosinci...proto je následující leden opravdu výzva, nehledě na to, že pak je tu ještě i únor...přijde mě, že lidi už si myslí obecně, že jsou uprostřed zimy...což si ovšem já nemyslím, a vrcholu se teprve blížíme, letos je to trochu jinak...Obušek to hezky zhodnotil...(máme se ještě na co těšit, cestáři co poslouchám v rádiu si stěžují na sůl, v rádiu slyším moderátorku jak říká "venku je šíleně (nevím co je na sněžení v prosinci šílené, navíc toho tolik nenapadlo, jak bylo avizovano...ale zde na východní moravě to dalo 5-10cm většinou) no nevím, co budou říkat všichni v lednu
(bavili sme se o tom na Stupavě s Tomem, a shodli se na tom, že "bude vyhlášen boj zimě a počasí") mezi konzumenty společnosti) haha..no na konci zimy se bude vykládat o tuhé zimě jakou nikdo moc nepamatuje zřejmě
(v médiích) ale to už bude další měsíc
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary