dawe
dík za zlepšení nálady musel jsem ti zvednout karmu..protože ten tvůj příspěvek neměl chybu, i s ten smajl s tím kapesníkem..prostě bomba tebe tu nemět by byla věčná škoda..
to tu někteří fakt moc žerete, trochu nadhledu a hned budete uvažovat trochu jinak..nic proti, ale výstupy mění gfs jak ponožky, chytřejší budeme až před víkendem, spíš o víkendu..co se týče meteorologie myslím..když už se tady ale tak vzpomíná tak připomenu lonský říjen...prvního října kdy bylo u mě 18,5°C...čekali jste tady někdo ochlazení, které přišlo ve druhé dekádě? s takovou silou, že byla kalamita i mimo hory? a celý listopad začal uplně v jiném duchu (8. října jsem jen tak pro zajímavost naměřil 24,6°C; za týden se ochladilo o 20°C..zkuste si nyní představit takové ochlazení..) proč ne...souhlasím s rehorjanem...ale dawe ty fakt bavíš i začátkem týdne. Od lonska ses moc nezměnil, co si dělal tehdy v zimě?:))) předpovídat zimu z meteorologického hlediska je troufalé..čeští meteorologové v tomto mají pravdu...docela se divím, že jsem si ještě nic nepřečetl od Honsové krom toho výkřiku dneska, že loni bylo o 15st chladněj...což byl spíš pokus přitáhnout klikače, ale nevím nevím:) myslím od ní článek o letošní zimě..