dneska to nevypadá zle ani s ev. V prouděním, to, co se sem víceméně nedostalo celé léto a tímpádem by do poloviny září mohlo být skoro letní počasí, samozřejmě v noci už podzim... Každopádně nejbližší dva dny opravdu mordor a říjen.
Hodnocení léta v mé oblasti:
červen - teplotně a srážkově průměrný
červenec - teplotně a srážkově výrazně nadprůměrný
srpen - teplotně podprůměrný, srážkově nadprůměrný
Zhodnoceno, léto bylo teplé a dost deštivé, meteorologicky se u nás vymklo leda těma srážkama, každopádně super teplý červenec opravdu bude jen pro meteoročenky, protože pro laiky to byl takový nepovedený letní měsíc, kdy sice bylo teplo - i v noci, ale ne léto pro venek stvořené
Překonali sme asi na věky počet rán s mlhou a nemyslím si, že v brzku napodobitlená je brutálně vysoká rel. vzdušná vlhkost tohoto léta, zejména července - to byl skutečný skleník.
Takže, říkal jsem v zimě, že se ukáže jaké léto bude po teplé suché zimě, já jsem tipoval, že studené, což nevyšlo, správně bylo nemastné a neslané, uplakané. Každopádně se opět nepotvrdily ty avizováné apokalypsy z ledna, kdy nebylo po této zimě ani extrémní sucho, ani vedro, ani zima
takže hurá na další podobné strašení, který přináší zimofilové každou zimu, není-li dle představ