, v každém přápadě teď si užijeme supr mrazů, ty mám ráda. Letošní zima zatím příjemná, ve srovnání s minulou až skvělá.
Po 15 hod. přešla sněh. přeháňka a o 2 st. se ochladilo, tak uvidíme. Koukal jsem na web. kamery ČHMÚ a v nižších polohách (snad kromě Turnova) je to napříč republikou hodně podobné. Na tom čele stud. vzduchu jsou nad Polskem a Německem i bouřky, tak snad ještě něco ve sněhu i do nížin nakonec večer spadne. Příští týden si moc velké naděje v polohách do 300m n.m. nedávám, ale rád se nechám překvapit 
Konečně

Pokud už nic nenapadne, tak alespoň pěkně promrzne půda....Uvidíme, možná by mohla zavítat z Německa nějaká menší zimní bouřka...
. Jsem nyní kousek od Boskovic, kde napadly v noci 4 cm a včera 3 cm, žel teplota dnes přes den +2°C, takže si to sedlo a ztěžklo. To na co jsem čekal nepřišlo, tedy sněhová vánice, protože vítr mokrý sníh nerozfouká
.
. Co tu napadalo minulé dny roztálo a nepřipadalo zhola nic. Podle radarů už k nám nic neodrazí protože se vše před námi rozpadá. Aladin sice něco předpovídá ale pochybuju že mu to vyjde. Škoda no,těšil jsem se a nic z toho. Tak snad příště.Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé