Ahoj,
Tady totálně jasno, maxima na 18,2, mírně fénuje od jihu, vítr je zatím slabý, ovšem vlhkost klesla do okolí 15 procent. Štípe to v nose. Ráno naopak -1,3, tedy rozdíl téměř 20 stupňů. Prošťouchlo se to po 11 hodině, kdy teplota raketově vylezla z 10 na 16 během hodiny. Jinovatka ve stínu byla ještě někde okolo 11.
Do pondělka to bude zde přes kopírak, jsem zvědav, jestli teplota dosáhne +20, což by byl dozajisté extrém, čili rekordní hodnoty. I ty dnešní jsou jím nablízko. Každopádně v pondělí tomu bude konec a jsem rád.
Vlnící se fronta podle všeho zavlaží větší část republiky, náš SV nebude vyjímkou, toho bych se doopravdy nebál.
Davisovi doporučují mokrý ručník na hlavu, jak jsem četl jeho příspěvky, měl jsem poctit, že si musím vzít utěrku, abych si vyčistil poplivaný monitor. Dělat závěry z jednoho běhu gfs a plivat sem jedovatou slinu doslova, herdek. Krucipísk, nemůžeš sakra někdy napsat něco pozitivního? Ve čtvrtek další fronta a na víkend to vypadá na výběžek vysokého tlaku. Pozdní, krásný, slunečný podzim s mrazíky. Ansámbly mají jít tendencí jít spíše dolů, tedy uvidí se, jhak to dopadne s Martinem. Sníh by nevadil
, ovšem je zřejmé, že pravděpodobnost tohodle je zatím poměrně malá.
Tož toliko
Přeji krásný den všem (A ty Dawisi se vzpamatuj, tohle se po tobě nedá číst)
A.