). Tento pre zimu nepriaznivý vývoj však môže za istých okolností viesť k väčšej pravdepodobnosti, že sa to zlomí v druhej polovici mesiaca a možno práve pred Vianocami. No to už je skôr veštenie a prianie ako prognóza. 
Píšte vaše predpovede.

). Tento pre zimu nepriaznivý vývoj však môže za istých okolností viesť k väčšej pravdepodobnosti, že sa to zlomí v druhej polovici mesiaca a možno práve pred Vianocami. No to už je skôr veštenie a prianie ako prognóza. 

.
.
Čekáme na zimu, hledáme zaručeně důležité mezníky a tak to bylo loni vlastně celou zimu a na mnoha místech hlavně v Čechách opravdu nepřišlo vlastně vůbec nic....
.... a už to napsal než jsem dopsal tenhle odstavec
....
když mě víc baví pozorovat reálně co se děje. Můj tip je, že zima dorazí už v prosinci, i když to tak zatím nevypadá.. viz poslední hlavní běhy ecmwf...tak či tak si dnes kupuju zimní boty, skrze gfs
)
. Co maluje GFS je velmi zajímavé, ale ještě se může stát cokoliv... jediné, čím jsem si jista je, že přijde výrazné oteplení - minimálně pro nás protože tu posledních pár dní máme teplotu kolem 0-2 stupňe, ale jak to bude dále?... No nechme se překvapit, ale určitě nikdo nedělejte žádné závěry, protože co si vzpomínám, tak tu někteří prorokovali, že do konce listopadu nezaprší a jak to nakonec dopadlo, že? 
Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé