Uživatelské menu

Statistiky

  • Příspěvků dnes0
  • Příspěvků včera3
  • Celkem příspěvků97828
  • Celkem témat1103
  • Celkem členů5517
  • Nový uživatelPruwan
  • Toplist
    Kdo je online

Předpověď počasí na září 2022

Předpověď počasí v České republice na kratší i delší období, které sestavují samotní uživatelé - amatérští meteorologové.

Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod JohnBattler » 31. 08. 2022 16:03

Zítra začíná září, tak už by to chtělo založit nové vlákno a ujímám se toho. :)

První podzimní měsíc, který je přeci jen přechodový, takže řekněme napůl letní nám již začíná a pro mě je to měsíc velmi oblíbený. Teploty jsou vesměs příjemné na veškeré venkovní aktivity a den není ani dlouhý ani krátký, takže ideální.

Začneme polojasným počasím trochu chladnějším než je průměr v prvních dvou dnech, nicméně od soboty se stane dominantním tlakovým útvarem tlaková níže někde nad Biskajským zálivem či Britskými ostrovy a postupně sem pronikne teplejší vzduch v hladině 850 hPa cca okolo 12-14°C což dá v nížinách příjemná maxima cca 22/26°C. Noci by měli být stále relativně teplé tedy v teplých lokalitách minima stále bezpečně dvouciferná. Srážek moc v prvním záříjovém týdnu nebude, pouze dnes prší v J/JZ Čechách.

Nicméně na SV Evropy už dorazil pravý podzim a tam už regulérně začala topná sezóna. Ten studený vzduch nebude až tak daleko, tedy je zde šance, že pronikne přechodně i na naše území. Tlaková níže na západě nebude tak silná. Nicméně nějakému studenému vpádu dávám spíše malou šanci. Tedy první dekáda září za mě bude v duchu příjemného záříjového počasí a polojasné oblohy či proměnlivé oblačnosti. Takové počasí, které asi nebude svádět v velké diskuzi. No ale uvidíme za pár dní může být ve výhledech něco zajímavého. Přeci jen podzimní sezóna vždy nabízí dynamiku, kdy na severu přibývá chladu a jižní Evropa stále drží teplo, takže může docházet k velkým výkyvům, které jistě dorazí i k nám do střední Evropy. :polojasno:
JohnBattler
Nováček
 
Příspěvky: 733
Registrace: 24. 01. 2018 16:51
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 14

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod hanz » 01. 09. 2022 07:41

Čus,

Dnešní minimum 11,4 st. ovšem zítra ráno to v údolích půjde nízko (bude hodně míst, kde to klesne k 5 st. nebo i níže).

Včerejší den byl zpočátku teplý, maxima stačila vylézt na 21,5 st. odpoledne se ale začalo zatahovat a postupně teplota klesala a ten vzduch byl již takový podzimní. Ta teplota v 850hPa na S Evropy je docela mazec teda na začátek září, na severu Skandinávie se moc neohřejí. Zde to vypadá, že se ještě ohřejeme počínaje víkendem ale spíše z toho vyjdou letní dny a na tropy to nevypadá, ikdyž to ještě může přijít i později v září stejně tak i teploty kolem 10 st. a Sz proudění. (Ani na jihu Evropy se nějaké extrémy zatím nečekají, teplo si vyžere spíše Kazachstán :D).

Zajímavé:https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/470557-mrazivy-bude-uz-podzim-la-ni-a-misto-kolapsu-nabira-na-sile?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
hanz
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 1507
Registrace: 30. 04. 2008 14:32
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 6

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod kapr » 01. 09. 2022 16:50

takové články, kde se nic nedozvíš "miluju".. co z něho vyplývá? Že se patrně jako každý rok dočkáme babího léta, takže říjen by mohl být sympatický. Zapršet už zapršelo, příroda výrazně ožila.. Na podzim probíhá sklizeň, postupně i poslední práce na poli, proto je lepší, když není příliš mokro... za mě ideál. No a selským rozumem mi z toho vyplívá, pokud bude na severu nízký tlak, tak u nás bude opravdu hezky a příjemně teplo pod vlivem vyššího tlaku. Nadpis jako vždy bulvární a vůbec není podpořen samotným textem v článku.... :)

teď se dívám, že by to s tím pěkným slunečným podzimem mohlo vyjít, i podle accuweather mají chodit níže severní Evropou... tady spíše vyšší tlak. Fajn. Beru. :cool: na druhou stranu, třeba listopad už by za mě mohl být i deštivější, vzhledem ke stále poměrně nízkým stavům spodních vod.
kapr
Mírně pokročilý

 
 
Příspěvky: 6951
Registrace: 30. 04. 2008 16:04
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 41

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Aidamko » 01. 09. 2022 17:20

Zdravím kolegové, tak se opět hlásím po delší době.
Dnešní minimum nakonec kleslo na 13,6°C, takže poměrně příjemná teplota. Včera pozdě večer trochu sprchlo, takže dneska příjemný čerstvý vzduch. Jde už parádně cítit podzim.

Jinak k tomu co psal hanz.

Upřímně mě TN.CZ v tomto ohledu baví. Skutečně. Nejprve v srpnu dle nich kolaps a La Niña přinese velké mrazy, teď najednou posílení přinese velmi chladný podzim. Upřímně jsou to nesmysly, které jím přinášejí jedině čtenáře a zvyšují jim tak zisky. V Článku citují severe weather, ale úplně jinak než jak zní originál.

Teplotně se čeká podzim v Evropě o 0,5-1°C teplejší než udává průměr. Ve Spojených státech a Kanadě bude o 1-2°C teplejší než je normál. Je pravdou, že v říjnu se mohou objevit výraznější vpády chladnějších vzduchových hmot, ale tam je to otázka postavení PV a hlavně postavení TÚ. Letos je ale větší pravděpodobnost na NAO-/AO- hned na začátku zimy (listopad-leden).
Omlouvám se kdyžtak za OT.

Krásný zbytek dne všem
:)
Aidamko
Nový člen
 
Příspěvky: 82
Registrace: 02. 06. 2021 16:34
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 16

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod brhel » 01. 09. 2022 21:55

Každopádně v případě vyjasnění oblohy lze dnes / zítra čekat v porovnání s většinou letošního léta docela chladné ráno, myslím že i v Praze budou místa, kde teplota klesne pod 10 °C.
Mě by se v průběhu září líbila tlaková níže se středem nad střední Evropou - vydařený byl v tomto ohledu v Praze a okolí deštivý konec září 2020. Něco se rýsuje na příští týden a mohly by z toho být i v Čechách nějaké srážky.
Zatím je v Praze v lesích příjemně vlhko a zalito.
brhel
Nováček
 
Příspěvky: 657
Registrace: 18. 12. 2013 13:59
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 5

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod JABO » 02. 09. 2022 18:06

Zdravím,
tak nám to teplé a zde na SZ jedno z nejsušších lét rychle skončilo - ráno +9 a odpoledne +20°C je již pravou ochutnávkou podzimu, přitom slunko a teplo by se mi hodilo - potřebuji vyrobit kW z FVE do virtuální baterie..., ale zdá se, že šance na babí léto v září jsou poměrně malé - modely, kam až dohlédnou opakovaně nepočítají s nějakou TV. Naopak spíš s chladnějším a vlhčím prouděním. No uvidíme...
Naopak srážek je v modelech opakovaně dost v období 7.-10.9. ...
JABO
Nováček
 
Příspěvky: 1327
Registrace: 25. 11. 2014 17:39
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 15

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Ovar » 03. 09. 2022 22:47

Ahoj již zpět z JZ Sahary Čech, po dovolené v srdci Italských Alp.

Vrátili jsme se do oblasti Merana, které je doslova uprostřed Alp, později ke Gardskému jezeru (Merano je 2 hodiny autem severně od Rivy). Počasí jsme zažili zajímavé jen po teplotní stránce, tam se totiž žádný podzim nekoná, od pondělka tam nebylo pod 18°C =-O :D .
V dnešní době amatérských meteo stanic není problém si zjistit fakta a nestačim se divit, jak se časy změnily. Nicméně já to vidím i bez dat a to na stavu konkrétních rostlin. Pokud to někoho zajímá rád to rozepíšu, ale teď to vezmu jen v holé kostce.
Jednak do této oblasti jezdím už asi 6 let, tak mám s čím srovnávat a sami máme praxi se stavem vegetace po různých typech veder a dlouhodobých such.
Je vidět, že léto v téhle oblasti bylo pekelné a velmi suché, čím jižnější kopec, tím horší stav místních lesů, nad Arcem svítí do dálky celý kus lesa uschlých stálezelených dubů (fatální), uschly všechny jilmy v úseku tak 200 km. Nyní tedy už byla krajina zelená po prvních větších deštích, lokálně dokonce byla už druhá kukuřice. Pozoruji několikátým rokem i zhoršující se stav palem rodu Trachycarpus, nikoli od palmového brouka, ale příliš horkých a suchým počasím, které ony sice zvládnou, ale ztrácí svoji mohutnost a barvu. Sucho se projevuje i na jezerech, horské jezero Lago di Tenno má rok od roku nižší hladinu vody. Je to jezero které nemá odtok, jen přítok. Není li sníh a v létě málo prší, je průser na světě. Voda v něm přirozeně kolísá o metry ročně, ale takhle málo vody je tam raritních. Sám si pamatuju (před 3 lety) hladinu vody o necelé 2 metry vyšší než byla letos, teď je z jezera hodně malé jezírko, hodně hrubým odhadem podle fotek tam chybí cca 12 m vody =-O .
Gardské jezero má o cca 90 cm nižší hladinu než před 3 lety, také to bylo hodně znát.
Myslím si, že jestli to bude pokračovat- když se dívám na data, tak průměrná teplota třeba v Meranu za červenec byla přes 24°C a srpen měl 23°C a pokud budou srážkově chudé zimy pokračovat, tak klimatické změny zasáhnou i tu slavnou zelenou Itálii plnou vody. Změny skladby vegetace a přístupu k vodě. Nevím jak moc máte nakoukaný třeba Italský výsadby, ale tam je u každý rostliny ve městě, dokonce i "křoví" mezi svodidlami, vyvedená kapková závlaha... tohle sežere neuvěřitelný množství vody. V celý nížině není jediný pole typu řepka, ale všude jsou tisíce hektarů jablkový sadů (vytlačují vinice). Každá jabloň má svojí kapkovou závlahu. Je to super jako promyšlený a nikde nesmrdí odpady, fekálie, nikde žádný skládky. Je to jedno s druhým, nejsou pole, nejsou dobytčáky, není hnuj, smrad. Všude zeleno. Je to hezký, ale tuze závislé na plných řek vody.

Co mě překvapilo byla kukuřice v nějakých 1400 metrech :D , jeli jsme přes průsmyk, který končí ve 2200 m, což je taky zážitek sledovat jak se mění vegetace. Stromy byly až do 2000 m, s tím že pak byla celkem ostrá linie, kde přecházely kleče do holé louky, ale nemohl jsem si nevšimnout, že začínaly růst semenáče stromů i na hřebeni o cca 100 m výš, než byla poslední kleč.

Dnes jsme chytli tu super bouřku u Mnichova, moje asi nejsilnější bouřka letos, co do projevů.
V týdnu u nás napršely 4 mm a dnes večer rychlá přeháňka se 6 mm, potěšilo to, ale pořád to neřeší pokračující sucho z léta..
Ovar
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 1833
Registrace: 24. 12. 2012 14:28
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 48

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Patricio11 » 04. 09. 2022 13:49

Ahoj, zde se ráno a ještě i dopoledne konaly první zářijové srážky. Spadlo docela hezkých 7,5 mm.
Blog o počasí z Lipníka nad Bečvou a okolí: http://pocasi-lipnik.wbs.cz/

Bydliště: Lipník nad Bečvou, okr. Přerov.
Typ meteostanice: ClimeMET CM 2 000.
Nadmořská výška: 233 m n. m.
Patricio11
Mírně pokročilý

 
 
Příspěvky: 2288
Registrace: 28. 04. 2008 18:41
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 18

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Troll » 04. 09. 2022 23:08

Tak zde naopak dnes letní den (první v letošním září) s polojasnou oblohou a nijak chladnou nocí. Nad 25 st. dnes bylo zjevně všude v nižších plohách SZ Čech, Doksany dokonce kolem 28 st. Na zářijové srážky bohužel stále čekáme. Letní počasí ještě pár dní potrvá, jestli dorazí i nějaká bouřka či přeháňky, to je otázka. Sucho tedy trvá a jen díky srážkám v druhé půli srpna se snad nepatrně zmírnilo, ale jen na povrchu. První dekáda září tedy zdá se přinese 4-5 letních dní a asi všechny dny nad 20 st. v maximech. Tedy má a bude mít ještě charakter takového středoevropského léta.
V rašelinných smrčinách v přilehlé části Krušných hor jsem dnes nečekaně sesbíral plný koš pravých hřibů - první letošní houby v mé oblasti. Čekal jsem max. pár kousků ale bylo jich tam stovky (ale opravdu jen na pár vlhkých místech v mechu) a většinu toho jsem tam tedy nechal, protože bych potřeboval bedny a ne 1, i když velký, koš. Mimo vlhké mechové smrčiny ale nikde ani prašivka a totálně vyprahlo. Nikoho jiného kdo by měl houby jsem taky nepotkal, všichni jen prázdné košíky po mnoha nachozených km a nechápavě či závistivě na mě koukali. Holt v současné situaci je třeba znát ta správná místa, jinak naprosto bez šance.

Dle stávajících výhledů to vypadá koncem týdne na první významnější pozdrav začínajícího podzimu, tj. ochlazení možná přechodně i kousek pod normál pro první pol. září a max. postupně možná i pod 20 st. Ale že by to byl definitivní konec léta si spíše nemyslím. V druhé pol. září bych čekal místo babího léta opět nějakou velmi teplou epizodku (tedy pokud jí už moc nezchladí inverze a déletrvající ranní mlhy a NO). Nyní poč. září ještě nebyla ranní mlha ani 1x. Krátce se mlha objevila asi 2x ke konci srpna při tom vlhkém a teplém humusu, ale jen opravdu v ranních hodinách při cca 20 st.
Troll
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 1547
Registrace: 10. 10. 2010 20:51
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 38

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod hanz » 05. 09. 2022 06:26

Čus,

Teplota 11,2 st. a celkem hustá mlha (Od konce srpna se tady vyskytlo hodně rán s mlhami).

Včera ráno přišel poměrně slušný déšť mírné intenzity, napršelo cca 12 mm srážek takže paráda, další srážky koncem tohoto týdne, tohle září se zatím nejeví jako suché uvidíme co přinese dál. Jinak celkem jsem si byl jistý, že zažijeme ještě jeden teplý vpád v průběhu září s teplotami i 30 st. teď už to tak jistě nevidím.
hanz
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 1507
Registrace: 30. 04. 2008 14:32
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 6

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod pazout » 05. 09. 2022 08:20

Zdravím z Chomutova,

tak tady zatím od začátku zaří nespadlo nic a těch 30mm z konce srpna již není poznat. Díky vyšším teplotám a větru je nutno opět zalévat. Na předběžné mapce vyhodnocení srážek od CHMU za letošní léto jsme tam uvedeny jako nejsušší místo se 108mm, což s mou stanici docela sedí. Srážky další dny budou opět hlavně z konvekce, tak to bude o štěstí a nevím, jestli nám něco přinese čtvrtečný přechod studené fronty. Většina modelů slibuje až na ten čtvrtek, jediný ICON-D2 tam má už na zítra plavák s 20mm. Kéžbychom měli to štěstí a trefilo nás to. Jinak dnes ráno překvapivě zataženo nízkou oblačností, terpve teď se chvílemi ukazuje slunce při 17°C. Příští týden budu trávit na kole na Třeboňsku, tak předpokládám, že tam nouze o déšť nebude a zase zažiju, co to je zmoknout na kole :-D
pazout
Nový člen
 
Příspěvky: 143
Registrace: 14. 07. 2016 11:55
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 1

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Pája76 » 05. 09. 2022 14:08

Zde poslední srážky 27.8., od té doby ani kapka.
Opět je zpět dost vysoká prašnost (na polích kolem obce probíhá sklizeň kukuřice) a co je ještě potřeba, tak na zahradě znovu zalévám.
Srážky a vlhkost v půdě u nás špatný. I když některé oblasti na SZ a ve vých. Čechách jsou na tom ještě hůře:
https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ok/SUCHO/sra_akt.html
https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ok/SUCHO/zvvp_lp_akt.html
https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ok/SUCHO/vvk_20.html
Na Intersuchu to pro nás tak tragicky nevypadá (okr. Kolín), ale nevím, nevím.
Uvidíme, co přinese srážkově ČT-PÁ s přechodem ZSF.

Jinak dnes až do 13 hod. nízká oblačnost... Teď už polojasno a 23°C. Poslední 2 rána teplejší s 13,5°C, sobotní ráno na Polabí dost chladné a jen 7°C.
:ahoj:
Pája76
Nováček
 
Příspěvky: 283
Registrace: 17. 09. 2016 22:59
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 1

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod dididi » 05. 09. 2022 18:35

Tak výhledy na příští týden jsou docela dobré a zdá se že i pod Tatrama bude dost slunce a teploty až k +20 tak si to snad s manželkou pěkně užijeme.
I přesto že voda v bazénu má již jen +21 tak zatím provádím pravidelnou podvečerní koupačku se psem Matesem. Peggy už tam ale nechce a manželka pochopitelně už vůbec ne. Už ani nefiltruju a voda je stále perfektně průzračná.
Když jsem dnes dělal statistiku za srpen tak mi to nedalo a trochu jsem prošel historii a zjistil že letošní léto bylo teplotně vzácně vyrovnané a dá se říct normální.
Červen +19,7 červenec +19,3 a srpen +19,8 jsou jen velmi lehce nadprůměrné hodnoty. Zatím zde mám 61 letních dnů což je v kontextu posledních let docela průměrné číslo které už se může změnit jen nepatrně.
Tropických dnů 15 což je taky běžné číslo a k tomu jen 1x nad +35 a žádná tropická noc.
Když koukám na letní dny tak celkem 17x byl počet LD vyšší než letos přičemž maximem je zde 98 v roce 2018 82 jich bylo v r. 2012 a 74 2019.
Pokud jde o dny tropické tak maximem je 32 v r. 1992 a 31 v r.2018 v r. 2003 pak 30. Oproti tomu loni jich zde bylo jen 8 což bylo nejméně od r. 2008 kdy jich bylo jen 6. Před rokem 2000 se ale najdou roky na tropy ještě chudší.
V roce 2000 jich bylo 5 v letech 1984,1985 a 1993 jen 4 v roce 1996 3 a v roce 1978 žádný.
Naopak vyjímečné zde bylo léto z pohledu srážek kdy spadlo 338,6mm z toho v červnu a srpnu docela úctihodných 284,2mm.
Tento týden letos již po druhé masivní růst hub tentokrát nejen hřibů. Lidi nosí plný košíky a já to suším pocelém baráku. Už tam ani nepůjdu mám nasušíno nejméně na 2 roky.
Přitom je to les jak se říká že bys ho přehodil kamenem cca 1x1 km.
dididi
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 2933
Registrace: 24. 12. 2013 11:08
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 41

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Troll » 05. 09. 2022 21:06

Dle očekávání dnes další letní den a prům. teplota za včerejšek (i dnešek) bude odpovídat vrcholu léta. Nízká oblačnost se vytvořila až po východu slunce a úplně rozpustila teprve před polednem (i když slunce prosvítalo již skoro celé dopoledne) a dusno bylo slušné. Od pol. týdne mírné ochlazení a snad i s nějakými srážkami. Nicméně začíná to vypadat, že návrat teplot k normálu bude pouze přechodný a již v příštím týdnu to aktuálně začíná vypadat na návrat léta, alespoň dle Ecáku, kterému věřím více než GFS, ale i ten tam má hrb v ansámblech.

Zde (Podkrušnohoří a východní Krušné hory s blízkým okolím) tedy naopak léto jako celek velmi teplé, zejména pak ve vyšších polohách, přičemž čím výše, tím více teplotně dominoval srpen. Např. na Cínovci byl srpen o více než 1 st. teplejší než červen a o 1,5 st, než červenec. Zde dole byly rozdíly mezi měsíci mnohem menší až zanedbatelné a srpen vede zpravidla jen o pár desetinek. Současně východní Krušné hory mají deficit srážek i přes 50% od poč. roku, přitom ještě v dubnu jich bylo od poč. roku naopak trochu více, než je obvyklé. Zde léto tedy suverénně nejsušší v hodně dlouhé historii, kdy spadla asi jen 1/3 normálu a nebýt poslední dekády srpna, nebyla by to ani 1/4. A září bohužel se zatím jeví také jako suché a relativně teplé. Potoky tedy asi zůstanou bez vody až do první oblevy v zimě, leda, že by některý z podzimních měsíců přinesl výrazně nadnormální srážky při nízkých teplotách (podle mě snad jedině listopad).
Troll
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 1547
Registrace: 10. 10. 2010 20:51
Bydliště:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 38

Co je to hodnocení?

Re: Předpověď počasí na září 2022

Příspěvekod Adi » 06. 09. 2022 07:19

Ahoj,

Kde chodíte na to letní počasí. Zde typicky zářijové počasí pro první dekádu, akorát srážky skoro nulové. Předvčerejškem spadlo půl milimetru z dopoledního cmrndání, maxima na 18 stupních, včera maxima na 22. Včerejší ranní mlha se rozpustila již dopoledne a celý den byl pak skvostný.
Dnes ráno již bez mlhy, teplota ráno na +8, kýbl rosy. Dnes i zítra se LD přiblížíme, eventuálně může padnout, pak se ochladí na víkend spolu se srážkami s výhledem na opětovné oteplování. Teplota nyní ve výšce má lézt někde ke 13-14 stupňům, což odpovídá vrcholu léta, tedy teplejším dnům vrcholu léta. Naštěstí už je září, tak horko nebude.
Podle ČHMÚ září má být jako celek teplé a ochladí se více až někdy v říjnu. Pokud bych měl dát na ansámbly, tak to bude nejspíše i pravda. Uvidíme. Káždopádně chtělo by to opět vodu. Potok zase vyschnul, holt, do ročního průměru (k dnešnímu datu) chybí asi 150 mm srážek.
Tož toliko
A.
Přání bývá nebezpečně často otcem myšlenky
Adi
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 3481
Registrace: 16. 09. 2008 19:51
Bydliště:
Typ meteostanice:
Nadmořská výška:

Hodnocení: 43

Co je to hodnocení?

Zpět na Předpověď počasí

  • Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé