od kapr » 20. 11. 2020 15:47
škoda peněz...nikdy jsem neměl stanici all in one a jsem rád.. k čemu vám je, když ji dáte do dvou metrů, kde nezměříte přesný vítr a nebo na střechu, kde zase není přesná teplota... raději si našetřete, i když to může trvat, a nebo nějakou levnější, kde jdou ale čidla různě rozmístit zvlášť... a je normální, že na slunku ventilátor vrní hlasitěj, a výkyvy teploty se dějí právě díky ventilátoru a je to tak správně, bez ventilátoru by jste náhlé změny nezaznamenali...a správně je to s těmi výkyvy, mrkněte na profi štít od meteoservisu, kterými jsou osazeny stanice čhmú.. ten je taky dobrý...ten, kdo ho má, jen chválí, že zachytí jakoukoliv změnu teploty, někde je to tedy řešeno aspoň těmi ventilátory, které teda neochlazují, jak někteří mylně píší, ale jen vhání stále vzduch k čidlu a ven..
já taky hned neměl davisku, dopracoval jsem se k ní asi přes 4 stanice. Ale do těchto bych v životě nešel.. myslím to s měřením vážně..
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary