to s tou sebekritikou co jsem napsal, se trefně hodí na tebe..jen ostatní to dělají špatně co
 já jsem se jen pod ten článek podepsal, jestli ho psal llukas nebo ne, to je jeho problém, dost pochybuju, že tyjsi sem nikdy nezkopíroval něčí práci..jasně je to jednodušší. Ale toto je podstata toho všeho. A ty začínáš byt poslední dobou nějak nervozní
  já jsem se jen pod ten článek podepsal, jestli ho psal llukas nebo ne, to je jeho problém, dost pochybuju, že tyjsi sem nikdy nezkopíroval něčí práci..jasně je to jednodušší. Ale toto je podstata toho všeho. A ty začínáš byt poslední dobou nějak nervozní  klid upečeme se tady já ti věřím
  klid upečeme se tady já ti věřím 
myslíš že mravenec je méně důležitý pro ekosystém než slon??
 ve své podstatě jsou potřeba oba, a nemužeš je srovnávat..každý je tu kvuli něčemu jinému, oba kvuli ekosystému..tvuj názor je jako děcko co řve že mu sebrali hračku zase
 ve své podstatě jsou potřeba oba, a nemužeš je srovnávat..každý je tu kvuli něčemu jinému, oba kvuli ekosystému..tvuj názor je jako děcko co řve že mu sebrali hračku zase 

admin by se k tomu mohl vyjádřit, ale podle mě to na ban není, i když to může mást toho kdo to nezná..ale určitě je to menší zlo než urážky
 admin by se k tomu mohl vyjádřit, ale podle mě to na ban není, i když to může mást toho kdo to nezná..ale určitě je to menší zlo než urážky