listí je barevné. Letos poprvé mám dovolenou ... na přelomu září/října. Sice částečně nedobrovolně kvůli nemocenské mé paní, přesto se těším.
Ostatně je skoro jedno, jestli je 28 nebo 31 - je to furt vedro.
.
.
, bohužel protože rána jsou chladná, tak voda je fest studená a málem mi umrzly končetiny
. Co se týá dalšího vývoje, tak bude příjemně, předpokládám teploty od 25-28, což je pro mě plně vyhovující i když se přiznám, že už se těším na podzim, každé roční období má své kouzlo. Co se týká zimofilů, já doufám, že bude snít a ne jako 3 minulé zimy (vyjma Čechy, kde minulý rok byla zima fajn), ale to, že mám ráda sníh ze mě ještě zimofila nedělá. Prostě v létě mám ráda epizody s teplotama nad 30, v zimě s teplotami pod -10 a sníh, určitě nejsem jako dawe, co by chtěl aby úderem 1 letního dne naskočily teploty 30+ a skončily úderem posledního letního dne a to samé se zimou, kde by k tomu musely být ještě po celou zimu aspoň 2 metry sněhu
. No uvidíme, ale zatím nás čeká podzim, tak není třeba předbíhat. Jinak dneska nás fronta solitně zaleje, takže pohoda 

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé