P.S. Sice mimo téma, ale děkuji kolegům za názor ke covidu, pohybuju se v okruhu dost z covidu vystrašených lidí, tak jsem od Vás rád za zpětnou vazbu, že nejsem se svým názorem osamocen. Troll to napsal úplně fantasticky. Jak se zmiňuje VCtibor, tak o panu Beranovi jsem taky četl, jeho objev považují za velmi dobrý, bohužel tento objev už není dobrý pro farmaceutické firmy, neboť by na tom nic nevydělaly z toho důvodu, že je to už levná, dávno zaplacená sloučenina. A co není dobré pro byznys farmaceutických firem, není dobré i pro politiky....

a v létě
a po celý rok dostatek
nicméně jinak s přísnými opatřeními víceméně souhlasím, ale dokud nezavřou všechny stupně škol včetně školek a také výrazně neomezí práce tak toto je o ničem. Nejvíce se to přenáší ve školách, restauracích a v zaměstnání. Jenže Izrael to zavřel již 3x a teď bude znovu, je to strašná mrcha a já už věřím pouze v očkování. Tak snad nám nový rok brzy přinese i to. Ale virus rozhodně nepodceňujte, v práci řeším dědické věci a ten nárůst spisů za poslední měsíce je fakt enormní. A nejen u úplně starých.
přesný opak Ladovských romantických vánoc!
, který může i páchat větší škody a snad bychom mohli vidět chvílu slunce? Tohle sem psal před týdnem, dvěma, třema atd., stále je šedivo, byl tam je malinkatý náznak, že se to protrhá a vždycky z toho sešlo...
..pak se začalo zatahovat, ale už bylo o hodně víc světla. Takže to udělalo radost. Sníh tady nečekám, to pondělí a úterý bude zajímavé, ta níže se má přesouvat poměrně rychle. Snad se to vyprší v noci na úterý, na úterý mám naplánovaný další výlet. Jinak tu za prosinec 25,0 mm..