Na chladnější noci DIDImu doporučuji přihřát vodu v bazénu solárním termickým kolektorem. Já mám u bazénu jeden a chladnější vodu po chladném ránu je schopen o cca 4st při přímém slunku v bazénu vytáhnout během dopoledne nahoru, a tak voda 26st je na manželku hraniční situace, kdy tam vleze.
Zde jsme od napuštění bazénu nekoupali jen jeden den. To je megaúspěch na to jak to koncem května vypadalo. Pokud současné počasí vydrží ještě měsíc, bylo by to jedno z nejkrásnějších letních období v naší lokalitě. Výhled tomu zatím nasvědčuje, teploty okolo 29st. beru všemi deseti a užijí si tu všichni jak chladomily, na které není moc horko, tak i teplomily, na které už je dostatečně teplo.
Občasný hrbek přes 30st. na jeden den v týdnu mne vůbec nevzrušuje. A že neprší, mi nevadí, neboť vláhy spadlo víc než dost v minulých měsících, je to poznat na trávě, která stále roste jak praštěná, že stále sekám každých 10dnů. CIAO: 

Takovy typ pocasi a teplot by si dnes neprala vetsina populace, tim jsem si jistej, proste je uz lidem zima a nejak minimum by chteli tak +27. 
Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé