"hot wave" se zatim odklada, ale myslim, ze nejdele koncem cervna neco dorazi, na vychode nejspis drive. Kdyby prvni vlnka prisla pristi vikend, tak bych se vubec nezlobil 
"hot wave" se zatim odklada, ale myslim, ze nejdele koncem cervna neco dorazi, na vychode nejspis drive. Kdyby prvni vlnka prisla pristi vikend, tak bych se vubec nezlobil 
. A ani v 25 st, za silného chladného větru se mi 2x koupat prostě nechce (mojí dceři bohužel ano a tak je nemocná
). Co se týká srážek, tak doufám, že už nás konečně něco chytne, včera tpo vypadalo nadějně a spadlo pár kapek, už 10 dní zaléváme a ráda bych si chvíli odpočinula... Naštěstí středa vypadá celkem plodně 
. Zatím to tedy vypadá poměrně dobře, současné počasí je skvělé, snad jen už trochu monotónní. Ty prudké přeháňky jsou ovšem vždycky hezké zpestření. 24°C dneska podle mě opravdu nebude, Aladin zase přehání.

Noci jsou taky příjemné 15/10°C. Připadá mi, že jak není 30°C a více tak to většina bere, jako že je chladno!Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé