Ja jsem moc spokojeny. Mam 50mm, celkem za cerven k 80mm. Bohuzel jak se otepluje coz asi nikdo nepopira, budou takovy situace castejsi diky vetsi energii v atmosfere a vetsimu mnozstvi nasyceni vodni parou. Musime si na tohle zvyknout. Blby je, ze ve vysledku bude splneny rocni normal ale za jakou cenu? Zatim bych rekl, ze obecne vyvoj do budoucna jde uplne spatnou cestou. Suche teple zimy. Podprumerne nebo chladne jarni mesice s mrazy. Sussi obdobi nebo uplne sucho v obdobi vyvoje jarni vegetace. A v lete dlouha sucha obdobi popr. stridana obdobim extremnich srazek.
Kamos v Komoranech ma nakonec 120mm cili v podstate tolik, co ma naprset za cely kveten a cerven.
Mam jen obavy pri tyhle synoptice, ze letos klidne muze prijit velka povoden. Viz kveten a cerven 2013 s 350mm v Praze a posledni povodni.
@Kapr. Uz nehul, na slovo toxicky jsem uz taky alergickej.
Skoro bych rekl ze ses vystrasenej milenial s tvym nazorama, ze nechces mit deti kvuli CO2. Zatimco se v Africe a Asii narodi stovky milionu deti a Evropa vymira. Navic my se fakt nemnozime. Od konce druhe valky mame +- stejny pocet obyvatel. Pritom uz nejsi tak mladej, pokud si dobre pamatuju tvuj vek.
@Mneji. Sakra nikdo tady netouzi po chladnem destivem lete, pise to tady nekdo?
Ja myslim, ze prumerne jsou lidi spokojeny pri +27, popr. kdyz teplota olizne 30 na 2-3 dny. Ale vazne nikdo netouzi vegetovat pri 37st a 28st ve 23h.
Ja jsem vyrustal v chladu cili me bohate staci +22 az +24, ale nikomu to necpu. Je to muj problem, ze nesnasim vedro.
Pro me ses taky zcela vykoleny do tepla, protoze ty muzes byt spokojeny jen ve chvili, kdyz je nonstop slunce s +35 aby jste se mohli neustale koupat. Promin, ale lidi taky musi chodit do prace, kde nebyva klima, nebo delaji venku...