Tak koukám na nový aladin a zde nemá zítra ani kápnout o5 to půjde na Moravu vidím že když zde Morava bečí že tam ne tak tam začne TAK JÁ JDU TAKY BEČET JÁ CHCU JÁ CHCU .
Tak zde na SZ dle předpokladu ani kapka a moc srážek nečekám ani v noci a zítra. Zde nakonec téměř 112 mm za červenec, tedy spokojenost, ale v poslední dekádě července již smysluplný déšť nebyl. Zajímavé jsou tedy srážky a teploty na zítra, že se v tom snad nevyznám. Nejvíce a nejvydatnější srážky J/JV, při trvalých srážkách maxima jen kolem 15°C, ale na JV, kde má nejvíce pršet, až 25°C Ale to už vlastně patří do srpna.
V noci a ráno naštěstí nic. Tak poprvé jedeme do řepek dneska. Zítra modely od 15-50mm pro nás. Největší střelec Aladin. icon-d2 přitvrdil takže je jasný že tu bude solidní déšť. Takže do středy minimálně nikam. Žně mají zpoždění minimálně týden. Srážek ve výhledu ubylo. To je dobře. Teploty v max u nás pak jen kolem 20-22. Takže asi na delší dobu poslední koupacka
Nejnižší teplota 7.1.2017 - -27,1C Nejvyšší teplota 20.8.2012 - 34,7C
tady už je po žních... všechno stihli. Uvidíme kolik ještě přibude do rána, jelikož to ještě přičtu k červenci. Takže přes 40 mm asi bude.. no i tak je to srážkově podprůměrný měsíc, protože července díky bouřkám bývají o hodně vydatnější než letos.. ono opravdu sice se pořád straší bouřkama, v červenci 5 bouřek. Což je spíš míň než je dlouhodobý průměr. Se srážkama na zítra modely šibují, jen gfs jich má asi nejmíň.. nejvíc zase ecák s kamarádem aladinem, icon D2 z 93 ubral asi na 15 mm.... asi to půjde všechno v kombinaci s bouřkama.